GÖTTLABORG

2009-05-06 @ 23:22:40


Den 2 maj flyttade jag ner till Göteborg för att jobba tillsammans i ett project. Utvalda dansare från Balett Akademin, Dans Högskolan och Kungliga Balettskolan delar ett gäng koreografer som tillsammans skapar föreställningen "Prolog".
Har varit här i 5dagar och har redan så otroligt kul och hela livets sinnes stämning har fått från farce till FIERCE!
Alla man jobbar med här är otroligt snälla och hjälpsamma. Skönt att inte känna sig social understimulerad =)

ska berätta mer imorrn!
god natt

Oooja!

2009-05-05 @ 14:42:20
Vaknade upp imorse i soffan där jag hade somnat igår. Såg en bra film, Den Svarta Dahlian där Scarlett Johanson gjorde en enastående roll tillsammans med bla. Josh Hartnett. Sevärd!
Sprang iväg till gymmet och gick på bandet i en timme. Jag vet, det låter inte mycket men utan iPod, utan ljud från de nya fräscha plasmorna de satt upp på Njoy kändes det lite sisådär roande att spendera 60 minuter med rullande mark. 
Önskar jag kunde ge er en Dagens Outfit men det bliiiiiiringe! Men kan avslöja att det blir mkt svart och oftast en liten keps under träningstimmarna. Vill även tillägga att jag är grymt arg på mig själv som missade Yogan idag. Svårt att ta pass när man jobbar som jag gör.
Nu bär det in i duschen då jag ska tvåla in mig med en Victoria Secret body wash för att känna mig någorlunda fräsch när jag står och lagar entrecote hela kvällen på Gränden.
Ha en underbar dag!
Xoxo

Sverigetrotter

2009-05-04 @ 13:56:12
'Tåg, bil, båt, flyg till och med på EU-moppe.'
Nja, inte riktigt kanske men inte långt ifrån. Idag har jag åkt från Lund till Göteborg till Katrineholm och slutligen hem till min kära hemstad, Västerås. Tillbaka till verkligheten..
Har firat Valborg på äkta studentvis med Champagne frukost, Park, innergårdsfest och Bloc-Party. Sjukt kul även fast det kanske inte var det jag är van vid. Här blir födelsedagsbarnet Jacob soaked in Champagne lagom till jag och min Andreas anlände till innergården.

På lördagen blev det loppis på Södra Esplanaden och en liten lövtripp till Köpenhamn. Min nya favorit stad, sjukt att Danmark känns så betydligt mycket mer Europeiskt än Sverige gör. Vi gick längst Ströget, svängde av på någon bakgata och hamnade tillslut på ett underbart ställe, Letz Sushi där vi satte oss på uteserveringen och avnjöt vår måltid.

Söndagen spenderades så som söndagar ska spenderas. Med brunch, livsfarlig longboard och Rockband. Hann även klämma in ett långt samtal med Jr på Skype. Blir nog mycket sådant nu är han flyttat till GBG ett tag.
Strax hemma nu. Ska hinna med en liten fika med Anna innan vi börjar jobba.
Xoxo, MNy skribent!

2009-05-04 @ 12:30:00
Vi välkomnar en ny skribent till vår kära blogg. Vår nära men alldeles för långtbortbosatta vän, Fröken Johanna P. Sälle!
Johanna är bosatt i Los Angeles och kommer att dela med sig av inspiration och tankar ur en lite mer amerikansk synvinkel.
Looking forward!
Xoxo